Forever doesn't live here anymore

Idag var en bra dag. Jag har varit trasslig i håret och barbent hela dagen. Och så luktar jag sand.

Var i stugan en stund imorse och hälsade på mormor och morfar. Sedan när vi kom hem cyklade jag till stan med min familj där vi åt middag och när vi skulle åka hem cyklade jag, min mamma och min lillebror runt bölesholmarna.
Det var mysigt, grönt och med många stigar där man kunde åka vilse. Mamma hade inte varit där på ungefär 30 år och hon sa att det var mycket finare nu än på hennes tid. Tänka sig.
Igår kväll umgicks jag med människor som jag inte varit med på ett tag. Inte nästan allihopa iallafall. Det var spontant och fint. Jag har saknat oss.




Hjärtat gör mig blind


Om himlen finns


Dansbanan


Hallå! Är du där? Hallå? Hallå! Finns det nånting kvar?

Vet ni? Jag åkte taxi för första gången någonsin ikväll! Tänk va.




When they come

Åååååååååååååååh, jag kan inte andas. Jag fick veta nu att Deportees och Florence Valentin kommer till trästock och jag är så himla glad.

(i ett iskallt IKEA-land)


Klåparen

Nu sätter jag mig och skriver en sida om Hitler och andra världskriget som ska vara inne imorgon, klappat och klart.
Lycka till mig.

Atmosphere





Låt din vän få veta

Jag har så himla tråååååååååååkigt. Och jag vet att det är helt lönlöst att skriva det här för liksom vem ska göra något åt det om inte jag. Men när man har tråkigt så gör man ju saker som man egentligen inte behöver-som att skriva dåliga blogginlägg.
Jag är inne på bloglovin typ varje minut och det är alltid nån som skrivit nåt men sen känns det så himla tragiskt när det är 0 inlägg kvar. Som att alla mina vänner lämnat mig. NEJ! Jag är inte så beroende av andra människors liv.
Jag är inne på lookbook och blir bara less av att titta på snygga människor och snygga kläder och det gör bara att jag påminns om mina egna ihopknövlade kläder i min minimala garde-robe.
Jag vill fota men det känns så patetiskt med min kodakkamera att jag inte vet var jag ska ta vägen någonstans.
Så nu skriver jag så att jag blir alldeles krokig i ryggen och med hjärtsolglasögonen på känns det bara finfint.

tips.

Om ni är stressade någon gång tycker jag att ni ska sjunga det snabba i kom igen lena i ett enda andetag sen gå ut på promenad ungefär klockan tolv på natten med en vän och bara prata om oväsentliga saker. det brukar jag göra och det brukar fungera. om man inte har någon vän som vill följa med ut på natten kan man gå ensam också, det fungerar lika bra.

Brustna hjärtan, trötta leder


I was dressed embarrassment


50

Jag hade bestämt mig för att göra lite skolarbete idag som jag dragit mig för att göra. Men faktum är att det tillslut gav mig mer än någonsin. Tacktacktacktacktacktacktacktack.
Och eftersom att jag tydligen gillar att gratulera och så här på bloggen kan vi säga grattis till Morrissey idag.

Confusion


Åh, gud det gör så ont

Jag måste göra en massa saker egentligen. Men jag gör ingenting. Så nu går jag och lägger mig, godnatt.
Det här är mitt hundrade inlägg förresten, hurra.

Om du var här


Velvet Goldmine


Dom har gått för att leva sina liv och gud vet att jag måste leva mitt

Bara för att det är den bästa tiden på dygnet just nu (man tänker så bra) och för att det känns som att det inte är så många som kommer läsa det här ska jag visa vad jag skrev den 28 augusti 2008, när sommaren just tagit slut.


I en varm, sommartom buss åker jag och tänker. Tänker på livet, tänker på allt. Möjligt och omöjligt. Allt som händer och inte händer.


I början på sommaren knöts det vänskapsband. De banden var de omöjligaste som jag trodde.

För ett år sedan skulle vi, du, jag ha skrattat åt det och sagt att den som sa som det var, var dum i huvudet, idiotisk.


Alla som jag brydde mig om var där, de var som i en dimma medan jag, jag var helt klarvaken i min egen dröm. Jag kom dit och samtidigt undrade jag var jag hamnat. Jag var så lycklig och trodde att det här skulle bli den sommaren. Då allt hände.

Det blev delvis det, som vanligt. Allt blir alltid bara vanligt svenskt lagom.

Sommaren flög snabbt förbi, jag hann inte ens sätta ner fötterna och tänka.


Jag hade de finaste vännerna man kunde ha, den finaste klassen och allt var så bra på alla sätt och vis. Sedan splittrades allt upp. Som det alltid gör när det är som bäst. Det tar slut.

Vännerna spreds vind för våg och man vet inte riktigt vilka man har kvar och var de är.

Allt har sin tid. Alla förändras.


Vi började gymnasiet, allt var nytt nytt nytt, jag var osäker som vanligt.

När jag träffar nya människor drar jag mig in i mitt skal, och tar mig fram när jag känner mig redo. När jag är med dem som jag bryr mig om mest, och som känner mig bäst så tar jag mig fram. Då är jag jag. Det är en av de finaste känslorna i världen. Lycka.


I en höstfull buss, proppad med skolelever och trötta arbetande människor sitter jag och tänker. Jag tänker att nu är nu och kommer aldrig tillbaka, ska jag göra någonting ska jag göra det nu.


Hål i skorna och jag går i ösregnet, och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget

Tog en tango med mig själv i det allmänna soprummet tidigare ikväll.
Sjöng lite för högt för mig själv när jag gick på promenad men det gjorde inte så mycket för jag var själv på vägen.
Alla människor sitter inomhus. Även fast det är varmt ute. Alla människor sitter inomhus. Även fast det är kallt ute.
Så då är det okej. Att sjunga för högt. Ingen hör ändå.


Sponsored by destiny

Nu kom han. Och det visade sig att jag hade gått till fel förråd. Bra mig.

Hejdå.

Hjälplös

Jag sitter i bildsalen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Min lärare är spårlöst försvunnen hela tiden och han har nycklarna till förrådet så jag kan inte få ut några tuschpennor. Har gått till förrådet ca. hundra gånger och känt på dörren men det är lika låst och stängt varje gång.

I'd rather dance with you than talk with you

Här kommer några av mina bästa låtar. Som dom flesta som jag känner vet så lider jag av svår beslutsångest och så även när det gäller att jag ska välja ut mina favoritlåtar.
Lyssna bara. 

http://open.spotify.com/user/someonesomewhere/playlist/0Dh5SmVmv4XdsQoVQKo1qN

P.S. Jag köpte min P&L biljett igår. Känns det bra eller bra? Jättebra.

Drömmen om

Alla sjöng ta mig till kärlek, ta mig till dans men allt jag ville var att du skulle ta mig till skaaaaaaaans.

Jag är så förvirrad.

Heartbreaker

Jag har bild nu. Försöker komma på en massa snitsiga ideér till vad jag ska göra.
När man inte kommer på någonting kan man googla osthyvlar och läsa om brittiska electropop-grupper på wikipedia.
Jag ritar och googlar om vartannat. Det fungerar bra. Men nu är jag hungrig.

Coming Down Cold

Jag älskar att läsa gamla biblioteksböcker där sidorna är vikta som hundöron och vissa meningar är understrukna. Man känner sig inte lika ensam längre när man läser boken för man vet att det är så många innan en själv som läst, dragit på munnen, fällt en tår, gapskrattat eller ryst åt den.

Och bara för att det är torsdagsnatt och regn kan ni få lyssna på den finaste låten jag vet.
http://www.youtube.com/watch?v=Vuk-4N-H9PY

Järnspöken

Istället för att skriva vettiga saker så fyller jag min blogg med halvkassa bilder från mitt rum. Men jag har lite dålig fantasi för tillfället eller föralltid till blogginlägg så det blir som det blir.

Jag skriver ju en massa och jag har en mapp på datorn fylld med grejer, och den mappen trodde jag aldrig skulle bli så fylld som den är. Någon gång kanske jag kan publicera den första texten jag skrev och den första dikten. Jag har kvar dem och tänka sig så fort tiden kan gå på ett år.

Även fast det är hur läskigt som helst att låta folk läsa ens personliga (och ickepersonliga för den delen) tankar så finns det inget som är så givande när andra kommenterar det man gjort. Och även om jag är världssämst på att ta komplimanger så är det bland det bästa som finns att få. Och även om jag har svårt (jättesvårt) att ta in att folk tycker att något jag gör är bra så blir man bara motiverad att fortsätta.

Jag började skriva för mig själv för kanske ett och ett halvt år sedan och då var det mest bara för att... jag vet inte.
Nu kan jag inte tänka mig att göra något annat. Men jag har fortfarande prestationsångest även när jag bara skriver för mig själv, och det går kanske aldrig att komma ifrån. Det kanske är bra också.

I jakt på ett mirakel


Jag säger som det är att allt är sådär, bara sådär, sådär som det är såhär års

Jag vann just mot Matilda i betapet för första gången någonsin. Jag borde vara glad men det är jag inte. Det känns inte riktigt bra för jag tror att hon gav upp någonstans i mitten av matchen för att jag ledde och så fick jag spela själv. Det kändes ganska ensamt att försöka lägga bokstäver ensam. Och så svarade hon inte i chatten heller.

Så Matilda, jag är besviken. TFIGM (tack för inte god match, på betapetspråk.)

Sista april och första maj kanske.




Åt middag hos Matilda. Mysigt.


Gick till Campus. Lyssnade på musik, Rikard fick ballong, träffade fina människor, åkte hem till Matilda och åt kaka. 


Vi tog oss en cykeltur till Media Markt. Jag kan ingenting om sådana där tekniska saker men en tv för 400.000, är inte det lite väl mycket? De hade en enormt stor skivavdelning och jag blev lite ledsen över att ingen fick följa med mig hem.
Förresten ser man en liten skymt av den fula mössan som både Matilda och Sandra envisas med att vilja ha på sig. Den är faktiskt jätteful.



Jag gick en promenad ensam i min by. Sparkade sten och tänkte. Huset häruppe är bland det finaste och mest mystiska jag vet.

'


Nu ska jag göra det här.

RSS 2.0