.


<3

blåmärken skrapsår rött nagellack blodådror åderbråck och nyckelben smala handleder vassa armbågar ryggkotor glasögon händer trampdynor randiga kinder födelsemärken pianofingrar
hjärtslag för hjärtslag för hjärtslag för hjärtslag för hjärtslag för hjärtslag för hjärtslag

 
för hjärtslag.


bild: seashanties/flickr.


Pop

Hejhejhejhejhejhejhejhej. Istället för att vara på popaganda ikväll har jag sett true blood, cyklat till stan och varit med sandra och matilda och sedan cyklat hem i regnet. Mysigt ändå. Gillar regn. Gillar höst.

Ps. Angelica, krya på dig. Puss.


Så kan det gå om inte haspen är på

Alltså jag orkar inte med mig och min klantighet ibland.
Jag plockar undan saker, dammsuger, skurar rent mitt rum och allt är frid och fröjd.
Ända tills jag ska hälla ut det smutsiga skurvattnet i slasken i vår tvättstuga. Nä, se på helvete då har någon smartskalle monterat lös röret under slasken och inte sagt det till mig (eller så har det sagts och har gått rakt förbi mig) jaja, summan:
Inget rör under slasken=smustigt skurvatten över halva tvättstugan och mig.
Mamma skrattade och jag skämdes.

Nu ska jag se den här filmen och äta godis. Hejdå.

Glad Fredag

Det här lyssnar jag på när jag städar.

Ni har hört det förr

Jag är så trött på allt och ingenting och jag vill åka till stockholm nästa vecka så mycket att det gör ont och jag måste städa mitt rum för att det ser ut som ett helvete och ja. Ta mig lite härifrån. Ett tag iallafall.

Idag vid havet.

Jag vaknar av att min morfar kliver upp och går efter tidningen. Klockan är 5.51.

Försöker somna om men solen lyser in i rummet, lyckas tillslut. Kliver upp vid tio och äter kalaspuffar med mjölk och två gurk och skinkmackor medan jag löser korsord.

Efter frukosten sätter jag mig ute på verandan och låter solen värma mina frusna fötter. Fungerar mycket bättre än sockar.

Jag har bestämt mig för att bada på sommarlovets sista dag så jag tar på mig min rosa bikini, rutiga skjorta och packar min tygpåse med en bok, ipod, korsordstidning och handduk och går sedan ner till vattnet. Lägger mig på en klippa, tar av mig conversen och läser ut min bok.


Jag kan inte förneka att jag tycker att det blåser kallt. Jag doppar tårna och förbannar mig själv för mina tvångstankar och går ut i vattnet. Har jag sagt att jag ska bada ska jag bada också. Jag kan ju inte komma tillbaka till mormor och morfar med torrt hår.


Jag går längre och längre ut i det långgrunda vattnet och stannar på ett ställe, gräver ner tårna i den gyttjiga botten och sjunker ner lite. Står och spankulerar ett tag på samma ställe och sedan ner, doppa huvud, upp med huvud, går tillbaka mot klippan.

Efter att jag suttit ett tag med handduken virad om mig så lägger jag mig ner för att soltorka och lösa korsord, det blir vattendroppar i Hemmets Journal.

Efter ett tag i solen tar jag på mig skorna och skjortan igen och går tillbaka till stugan.

Nöjd med sommarens sista dag.


Smärtan av att ha ett tråkigt liv



Jag och min pyjamasskjorta.

Varför faller vi aldrig i fallera bara lite i taget

På sista tiden har jag inte gjort någonting. Jag har inte gjort saker som man ska göra på sommaren eller något annat för den delen. Jag har haft för mycket tid över att jag bara släppt den fri ut i luften och bara låtit tiden vara.

Men helgen som var spenderade jag med två vänner. Vi åt middag i parken, låg på kajen, gick på bio, och sedan promenerade vi fyra kilometer hem i fredagsnatten. Då den ena flyttat in till ett hus i stan spenderade vi lördagsnatten där. Vi satt vid ett matbord hela natten och sen när vi blev trötta gick vi och la oss i de nedmonterade soffdelarna som var inställda i det blivande vardagsrummet.
Vi hade egentligen tänkt göra andra saker men som alla vet vid det här laget, det blir aldrig riktigt som man tänkt sig.

Jag har arbetat lite den senaste veckan och nu fyller jag mina dagar med sex och sjuåriga barn. Då finns det inte så mycket tid över till annat. Jag har förresten försovit mig de tre senaste dagarna och jag förstår inte varför.

Imorgon är det en vecka till skolan och jag vet inte om det kommer synas på mig att det varit sommarlov. Jag är lika blek som innan sommaren, har inte så många skrapsår och mitt hår har inte växt sig särskilt långt.

Fångade i tiden som går


Hurricane Jane


RSS 2.0