I skydd av mörkret


Vilken dag som helst

Med mina tre bästa vänner bortresta gör jag det jag är bäst på. Att vara ensam.
Jag gör alltså ingenting alls. Läser gör jag ibland, skriver lite, lyssnar på musik. Hela dagarna.
Det är de här dagarna jag kommer sakna när jag har börjat skolan och sitter med kilovis av grejer som ska göras.
Jag har förresten aldrig velat åka på festival så mycket som nu...emmaboda, way out west, popaganda...snälla någon?

Det gamla landet


Club Dinosaur

Hej, jag har kommit hem nu (i tisdags egentligen.) Jag ville bara säga att ni måste lyssna på den här låten. Det är helt sjukt, jag har lyssnat på den hela dagen och har försökt tänka att "det här är sista gången nu" men. Det går inte. Hur bra som helst.

Sverige.

Imorgon åker jag någonstans som inte är Umeå och det känns...bra. För ett tag iallafall.
Ses någon annan gång. Kram.

Vad vet du om månljuset?


Varje moln är trasigt.


Trångt, svettigt och dansant.

Alltså jag måste bara säga herreminje vad jag vill dansa när jag hör den här och den här. 


.


Don't look back into the sun

Hej alla glada.

Resultatet av peace and love blev att jag blev sjuk. Har varit det i en vecka nu och jag kan nog känna att det faktiskt var värt det. Festivallivet alltså.
I lördags ville jag dö lite. Om jag rörde huvudet 1 mm åt vilket håll som helst kändes det som att hela världen skulle rämna. Men det gjorde den ju inte, och tur var väl det.
I måndags började jag arbeta. Iklädd en lång orange galonregnrock har jag och mina kära kompanjoner kämpat mot regnet. Vi har klippt gräs, städat och gjort lite sådana värda saker. Där jag sommarjobbar pågår det just nu ett stort träningsläger i fotboll vilket resultetar i många barn. Idag skulle vi passa på att städa omklädningsrummen där barnen håller hus då vi trodde att de var på lunch. Men så blir vi attackerade av massor av barn som klättrar på städvagnen, sliter i sakerna, någon kastar sopsäckar på mig, någon tar upp rengöringssprutan och ska spruta överallt och så märker vi att ett barn har tagit en skurborste och börjat städa de andra omklädningsrummen så det är bara att följa efter. När han har städat ungefär två eller tre omklädningsrum får vi tillbaka borsten och vi kan fly fältet. Herregud. Regnet gör att barnen inte kan vara ute och spela fotboll, därför måste typ 200 barn klämmas in i inomhussalen.

Jaja. Glad sommar alla.


RSS 2.0